Samen werken aan de groei van jouw bedrijf

Al meer dan zeventien jaar help ik bedrijven om te groeien door ondernemers in hun kracht te zetten met unieke designs voor alle reclame-uitingen. Met veel passie en vooral plezier zorg ik dat ze zichtbaar zijn, dat ze gezien worden. Door deze consequent toe te passen wordt er herkenbaarheid en vertrouwen gecreëerd. Wil jij ook een professionele indruk achterlaten bij jouw klanten, ik help jou graag. De eerste indruk is immers in een paar seconden gemaakt.

In een oriënterend gesprek bespreken we de mogelijkheden. Samen zetten we jouw bedrijf op de kaart!

Wat ik allemaal voor je kan betekenen? Bij alle producten, ontwerp, ontwikkel en lever ik de producten, je hebt dus maar 1 contactpersoon en dat ben ik, sla mijn nummer maar op in je telefoon, dan kan je mij altijd bereiken:

ontwerpen logo
– ontwikkelen huisstijl
– ontwerpen en leveren van print- en drukwerk
website ontwerp (webdesign)
social media
belettering auto
winkel / kantoor / bedrijfspand inrichting
– leveren bedrijfskleding, sportkleding en promotiekleding met logo
– ontwerpen, ontwikkelen, bestellen relatiegeschenken

Consistent doorvoeren van nieuwe of bestaande huisstijlen is mijn specialiteit. Dit draagt bij aan de professionele uitstraling, herkenbaarheid en betrouwbaarheid van jouw bedrijf.

Tevens verkoop ik veel werkkleding, zodat ook op de werkvloer uniformiteit en professionaliteit wordt uitgestraald. Dit proces begeleid ik met het uitzoeken, passen, bedrukken en het afleveren van de kleding.

Meer over C-Designs…

Hoe ik te werk ga...

C-Designs neemt je graag alles uit handen. Denk maar eens aan de tijd die jij kwijt bent om de contacten te onderhouden met de drukkerij, beletteraar, webdesigner, fotograaf of ontwerper. Ik bedenk, ontwerp en maak niet alleen reclame voor je. Ik zorg er ook voor dat het zichtbaar is. Kom maar op met je wensen, dan gaan we snel samen aan de slag. Ik heb aan een paar woorden genoeg. Ik streef naar 100% tevredenheid.

Neem snel contact met me op.
Onder het genot van een kop koffie of thee maken we kennis en een plan.

Wat klanten over C-Designs zeggen:

Peter van der Ploeg - Bakkerij Peter van der Ploeg Callantsoog

“C-Designs is een goed en betrouwbaar bedrijf. Met Carla kun je goed communiceren en zij denkt echt met de klant mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.”

Janneke Vis - Advantage tennisspeciaalzaak

“C-Designs denkt mee in jouw bedrijfsgeest en levert goed kwaliteit. Je kunt gemakkelijk contact leggen en goede afspraken maken. Erg fijn om al je reclame onder één dak te hebben.”

Ik maak tijd voor jou:

Plan snel een afspraak… De eerste brainstormsessie is altijd GRATIS. Samen kijken we wat jouw bedrijf nodig heeft. We gaan jouw bedrijf in de spotlights zetten. Wat is er al en wat kan ik toevoegen.