C-Designs reclame in gemeente Schagen.

C-Designs is gevestigd in de kop van Noord-Holland in de gemeente Schagen, om precies te zijn aan de Grote Sloot te Sint Maartensbrug. Achter ons woonhuis is C-Designs is gevestigd.

Doordat het kantoor aan huis is, kunnen we u op alle dagen van de week op afspraak bedienen.

Ik zal eerst mijzelf aan uw voorstellen: ik ben Carla Slikker-Nannes, geboren in 1983 te Warmenhuizen, getrouwd met Jeroen samen hebben wij een zoon Bob en dochter Kim.

Het ondernemers bloed is door mijn vader aan mij gegeven. Hij is loonwerker en bij ons thuis moest altijd gewerkt worden. Na een paar jaar bij een drukkerij te hebben gewerkt heb ik mij in augustus 2006 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Eerst vanuit een zolderkamer en inmiddels het kantoor achter ons huis.

Hier ontvang ik klanten, bedruk ik de kleding, snij ik stickers en werk ik vooral met heel veel plezier aan mijn ontwerpen. Als je nieuwsgierig bent, komt gerust even langs voor een kopje koffie of thee.

Wat doet C-Designs eigenlijk?

C-Designs is gespecialiseerd in het ontwerpen van huisstijlen en het doorvoeren naar alle online- en offline reclameuitingen. Denk hierbij aan een logo met bijvoorbeeld visitekaartjes. Of een website, online zichtbaar zijn is voor ieder bedrijf belangrijk. Maar ook stickers voor op een auto of relatiegeschenken behoren tot de mogelijkheden. Social media moet je ook echt niet vergeten, hiermee help ik je graag.

Als je graag goed voor de dag wilt komen, dan is bedrijfskleding ook echt een must! Alles is mogelijk voor de ZZP-er, MKB en groot bedrijf!

 

Wil jij met mij samenwerken?

Ik ga voor een langdurige samenwerking, zodat ik jouw bedrijf al beter ga leren kennen, dan hebben we aan een paar woorden genoeg! Bel of mail voor een vrijblijvende afspraak! Samen kijken we naar wat jouw bedrijf nodig heeft!

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl