Over mij...

Persoonlijk reclamebureau Schagen en omgevingHé hallo, even iets over mij…

Ik ben Carla Slikker-Nannes geboren en getogen in Warmenhuizen. Mijn hele jeugd heb ik aan het Spoorlijntje gewoond, met mijn ouders, broer en 2 zussen. Het ondernemen heb ik van huis uit meegekregen, mijn vader heeft een loonbedrijf naast ons ouderlijk huis. Er was dus altijd bedrijvigheid bij ons thuis. Personeel kwam veel over de vloer, in drukke tijden hielpen wij mee met bijvoorbeeld koolplanten zetten en op de rooimachine staan.  

Na de MAVO ben ik gaan studeren in Amsterdam aan het Grafisch Lyceum, ik ben daar afgestudeerd als grafisch vormgever met als specialisatie typografie. In die tijd heb ik mijn man ontmoet op de paasvee in Schagen, we hebben samen 2 kinderen, Bob & Kim. We wonen aan de Grote Sloot met achter ons huis een loods waarin mijn bedrijf is gevestigd. Jeroen, mijn man is lasser en heeft de loods ook nodig voor zijn werkzaamheden.

Carla Slikker over mij C-Designs reclame Warmenhuizen

In 2006 ben ik na een aantal jaar bij een drukkerij te hebben gewerkt gestart met C-Designs, toen nog parttime, inmiddels alweer heel wat jaren fulltime. Ik vind het heel tof om met mensen te werken. Bedrijven of particulieren helpen met mijn creativiteit en kennis over kleuren, lettertypes en hoe je bedrijf zichtbaar maakt. Ik geniet daar dagelijks van. En wat zou het leven toch saai zijn als er in ons leven geen vormgevers meer zijn. Kijk maar eens naar het volgende filmpje: https://youtu.be/IIOl5I9y8nM?si=SjOtCp-MxBjTJxS3

C-Designs is een eenmansbedrijf, met een enorm assortiment aan reclame. Er is zoveel dat ik kan begrijpen dat het voor jou een beetje veel lijkt, maar voor mij is de afwisseling geweldig. Online of offline, dat maakt voor mij niet uit. Ik heb een heel aantal professionals om mij heen die ik kan inschakelen indien nodig.

Ik kan hier natuurlijk mijn hele levensverhaal schrijven, maar ik kom liever met je in contact. Dat praat namelijk wat makkelijker. Maak een afspraak, dan praten we bij een kopje koffie of thee.

Groetjes Carla Slikker-Nannes

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl