6 november 2023

Onzeker over de uitstraling van je bedrijf?

logo huisstijl C-Designs reclamebureau Schagen Alkmaar

Leg je logo onder een vergrootglas.

Soms is het moeilijk om de identiteit van je bedrijf in één keer goed te krijgen. Misschien herken je dit gevoel: je hebt een logo en huisstijl laten ontwerpen, maar je bent er gewoon niet helemaal tevreden mee.

Het kan een behoorlijke uitdaging zijn om het juiste gevoel, de juiste uitstraling en de juiste boodschap te vinden in jouw reclame-uitingen. Maar het is ook een kans voor groei en verbetering.

Als je niet tevreden bent over je logo en huisstijl, overweeg dan de volgende stappen:

1️⃣ Reflecteer: Neem de tijd om te begrijpen wat je precies niet bevalt aan je huidige logo en huisstijl. Is het de kleur, het ontwerp, de boodschap? Identificeer specifiek wat je wilt veranderen.
2️⃣ Vraag om feedback: Betrek anderen, collega’s, vrienden, en professionals bij je proces. Feedback van anderen kan waardevol zijn bij het identificeren van knelpunten en mogelijke verbeteringen.
3️⃣ Werk samen met professionals: Overweeg om een professioneel ontwerpteam in te schakelen. Ze kunnen je helpen om een visuele identiteit te creëren die perfect past bij je merk en doelgroep.
4️⃣ Blijf flexibel: Het is belangrijk om te onthouden dat een logo en huisstijl geen statische elementen zijn. Ze moeten en kunnen met je bedrijf meegroeien en veranderen.
5️⃣ Leer en groei: Het proces van het heroverwegen van de uitstraling van je bedrijf, kan je helpen om meer inzicht te krijgen in je merk en wat het werkelijk vertegenwoordigt.

Wil jij met jouw logo en huisstijl aan de slag? Neem gerust even contact op.

logodesign branding huisstijl personalbranding marketing #schagen #alkmaar grafischontwerpen

tech: dodo.nl | design: c-designs.nl